Keymetrics

Katastrofsiffror för Dagens Media och Resumé

ORVESTO NÄRINGSLIV mäter hur stor räckvidd näringslivstitlar har i Sverige. Mätningarna är överlag dystra då nära samtliga titlar tappar, och branschtidningarna Resumé och Dagens Media tappar tvåsiffrigt.

Resumé och Dagens Media ägs båda av Bonnier och sitter i samma öppna landskap.

Enligt Orvesto Näringsliv 2019 har Resumé tappat -13,3  procent av sina läsare. Dagens Media har tappat hela -17,9 procent.  Idag har Resumé 39 tusen läsare och Dagens Media  23 tusen. Ett stort gap från sina fornstora dagar.

Här kan du läsa mer. 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Din iPhone ska snacka med satelliter