Keymetrics

Jochum Forsell går till HEAR

Mediebyrån HEAR rekryterar Jochum Forsell från IUM.

Jag är otroligt glad över att Jochum Forsell blir en del av Hear. Han är en av de mest erfarna rådgivarna i branschen. Med hans gedigna kund- och branscherfarenhet bidrar han med viktig kompetens och erfarenhet i utvecklingen av Hear, säger Catharina Kinberg, VD Hear Mediabyrå.

Jochum har arbetat på IUM i 25 år, de senaste åren som Head of Media Operations och vice VD.

– Hear har en enorm potential på den svenska mediebyråmarknaden. En mindre, snabbfotad, entreprenörsdriven och kundnära byrå som Hear har alla möjligheter att konkurrera med de stora mediebyråerna. Jag ser verkligen fram emot att vi tillsammans skapar ett kraftfullt alternativ på byråmarknaden och får Hear att växa, säger Jochum Forsell.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hubspot
HubSpot vill sätta stopp för komplicerad webbplatshantering med lanseringen av CMS Hub