Keymetrics

Google visar kortare titlar i sökresultatet

Sökmotorkonsult.se har upptäckt att Google börjat visa kortare titlar i sökresultatet.

Enligt SEO-verktyget Rankranger, som bland annat mäter förändringar som sker i serpen, har den genomsnittliga titeln som Google visar vid desktopsökningar kortats ner från 55,3 tecken till 50,9 tecken i genomsnitt, skriver sajten.

Tips från källan är att man ännu inte ska ha panik och ändra om i sina titlar utan vänta och se.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
AudienceProject blir officiell mätleverantör för finska MediaMetrics – Comscore petad