Keymetrics

Confirmit uppdaterar sin plattform med nya funktioner

Confirmit har släppt den senaste versionen av sin undersökningsplattform Confirmit Horizons.

Den nya versionen innehåller en rad nya tjänster som ska underlätta för användarna. Bland annat får kunderna snabbare tillgång till viktig information som hjälper dem att förstå hur deras projekt faktiskt går.

Wale Omiyale, SVP Market Research på Confirmit kommenterar:

Researchers in both agencies and corporates are under increasing time pressure and need faster access to top level survey results for projects in field. This new reporting capability makes it even easier for them to gain instant access to the key information they need to understand the progress and success of their survey projects.

Confirmit har också gått ingått i partnerskap med Virtual Incentives för att kunna erbjuda bättre support till sina kunder.

We’ve seen growing consumer demand for immediate online reward delivery following the completion of surveys, this integration follows through on that need. As a bonus, automating this process is a great way to improve respondent satisfaction while also saving market research organizations valuable time, säger Jonathan Price, Chief Commercial Officer på Virtual Incentives.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas