Keymetrics

5 anledningar till att dumpa Google

Sökmotorn DuckDuckGo har publicerat ett videoklipp där de ger fem anledningar till att sluta använda plattformar som Google och Facebook.

DuckDuckGo är sökmotorn för dig som vill slippa bli spårad på internet. I den här videon vill de utbilda användarna till varför de bör sluta använda Google och Facebook. Bland annat uppger de att båda sajterna manipulerar sina sökresultat utifrån vilket innehåll de tror använder kommer klicka på.

Why Your Privacy Is Worth More Than You Think from DuckDuckGo on Vimeo.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Kraftigt ras för medieinvesteringarna