Keymetrics

Youtube Kids är lanserad

Helgen är räddad för nu har Youtube äntligen lanserat sin efterlängtade barnversion – Youtube Kids.

Börja med att surfa till www.youtubekids.com. Svara på en matematisk fråga, välj ålder på ditt barn, om sökfunktionen ska vara aktiverad eller inte och sen är det bara att lämna över datorn/paddan till barnet.

Det finns program, musik och en funktion för att utforska.

Barnen kan inte dela klippen eller göra något annat tekniskt utan det är enkla knappar som gäller.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Blockering av spårning börjar ge negativ effekt på reklamintäkterna