Keymetrics

SurveyMonkey lanserar premium-version

SurveyMonkey Audience heter plattformens om gör det möjligt för undersökare att själv hantera och administrera undersökningar till sina respondenter. Nu lanseras en premium-version av SurveyMonkey Audience.

Med Premium ska marknadsförare ännu lättare kunna dyka in i insikterna, få ut nödvändig information för att kunna fatta beslut. För att göra det lättare får Premium sitt egna team hos SurveyMonkey som kan nås för hjälp och frågor. Du får kurser där du kan lära dig hur du bättre skapar och administrerar undersökningar.

SurveyMonkey Audience Premium erbjuder:

  • Dedikerat team
  • Kurser
  • Tillgång till B2B-målgrupper från fler paneler.
  • Hantering av trackingstudier.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google lanserar en ny shopping-sektion bland sökresultaten