Keymetrics

Storytel har en miljon användare

hörlurar och mobil

Trenden att lyssna istället för att läsa fortsätter och visas i att bland annat Storytel numera passerat en miljon användare.

Storytel finns idag i 17 länder och antalet marknader ökar.

Jag är otroligt tacksam och ödmjuk inför det fantastiska gensvar som Storytel får varje dag från människor i alla delar av världen som älskar berättelser. Det sporrar och inspirerar oss att fortsätta brinna och leda utvecklingen av nya underbara läsupplevelser tillsammans med användarna och författarna. Miljoner tack till alla våra fantastiska kunder, säger Jonas Tellander, vd för Storytel, i ett pressmeddelande.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Här är nya loggan för webbläsaren Microsoft Edge