Keymetrics

Snart kan du spela in poddar med Spotifys app

Spotify vill göra det så enkelt som möjligt för poddar att spela in och få lyssnare. Därför testar man nu en knapp som gör det möjligt att spela in direkt i Spotifys egna appar.

Det är helt enkelt en knapp som dykt upp i koden och som avslöjar att något är på gång. Spotify vill helt enkelt haka på podd-trenden och få flera poddare att spela in och spela upp sin poddar på deras plattform. Antingen öppnas funktionerna för att spela in direkt i Spotify eller så öppnas Anchor, som Spotify köpte för inte länge sedan, som stöd-app.

Spotify ska helt enkelt bli kungar på podcasts.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Rapporten ”2020 Digital Trends in Europe” från Adobe