Keymetrics

Sista chansen att få biljetter till MeasureCamp Stockholm

Sista chansen att vara med på MeasureCamp som slår för första gången upp dörrarna i Stockholm. Spännande och djupdykande diskussioner utlovas, där deltagarna själva sätter diskussionsämnena för dagen.

Den 5 september kl 10:00 släpps de sista biljetterna till MeasureCamp Stockholm, en konferens som är helt gratis och som attraherar många av Sverige och Europas vassaste analytiker för en hel dag fylld med diskussioner, nätverkande, mingel och mat!

Information om eventet

Datum: 26 oktober, 2019
Plats: Regeringsgatan 30-32, Stockholm
Länk till anmälan: https://stockholm.measurecamp.org/tickets

Konferensen är gratis för alla deltagare tack vare sponsorer. Eventet sponsras av Adobe samt  digitalbyråerna Precis Digital och Esatto.  Curamando & Conversionista står för lokalerna.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Angry Birds firar 10 år med världens argaste annons