Keymetrics

Singapore Airlines flyger högre än andra med hjälp av AI

Foto: Singapore Airlines

Singapore Airlines vill ge en personlig kundupplevelse till sina passagerare och satsar därför på AI.

Genom att använda AI-teknologi kan Singapore Airlines leverera en personlig upplevelse till sina kunder över alla olika kanaler. Högre konvertering, större intäkter och nöjdare kunder är några av fördelarna. Till sin hjälp har de företaget Insider.

Hande Cilingir, vd och medgrundare på Insider, kommenterar:

In essence, Singapore Airlines can now create a 360-degree view of each customer and optimize its full-funnel multichannel customer experience. Using the latest AI technologies, Insider’s Growth Management Platform will enable Singapore Airlines to deliver highly personalized, meaningful experiences to each individual based on historical, real-time and predictive data.

Singapore Airlines påbörjade sin digitala resa för ett år sedan med mål att bli världens mest digitala flygbolag.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hur mäter du ditt företags analytiska och digitala mognad?