Keymetrics

Simone Westerberg utsedd till CEO för IPG Mediabrands

Nu är det klart att Simone Westerberg tar rollen som CEO för IPG Mediabrands i Sverige.

Simone kommer senaste från GroupM där hon var COO de senaste tre åren.

Simone Westerberg som tillträdande CEO för hela gruppen, passade oss och våra behov baserat på hennes unika erfarenhet av att etablera verksamheter baserat på att attrahera nya kunder, samt att utveckla affärer, kompetenser och tjänsteområden. I tillägg har hon en djup digital kompetens, inte minst hennes förståelse för dataområdet, kommenterar Michael Thim, Nordenchef.

Hon tillträder rollen den 1 januari nästa år och kommer att rapportera till Michael Thim som är Nordenchef.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Intrado rekryterar Ann-Sofie Krol