Keymetrics

Senapsglass är det nya heta från French’s

I en härligt galen kampanj inför National Mustard Day tänkte French’s skoja till det rejält med en senapsglass.

Glassen är framtagen av Coolhaus Ice Cream och French’s senap.

“As lovers of sweet-meets-savory, pure ingredients and unique creations, we are incredibly excited to be collaborating with French’s Mustard in creating this one-of-a-kind product. It’s been so fun to explore this classic condiment in a whole new way and create an unforgettable thoughtfully-crafted ice cream flavor with an All-American taste, förklarar Coolhaus.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Jonas Rundgren Smartclip
”Receptet för ett nordiskt ekosystem som kan konkurrera med Google och Facebook”