Keymetrics

RTB House tar hem priser i Stevie Awards

Retargeting-plattformen RTB House vinner tre priser i internationella tävlingen Stevie Awards.

Företaget belönades med guld för Årets innovation med företagsprodukten ”Social Banners”. De tog även hem silver i kategorin Årets mest innovativa företag samt för sitt arbete med artificiell intelligens och machine learning-produkten ”Snippets”.

Vi är hedrade över att ha vunnit tre Stevie-priser i år. Det är viktiga utmärkelser för RTB House och det representerar hur företagets engagemang och innovation inom ad- och martech-sfären lett till exponentiell framgång, säger Karolina Klijer, Business Development Manager Nordics på RTB House.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ny lösning hjälper företag göra ”always-on” undersökningar