Keymetrics

Linda Ljunggren Syding ny marknadschef för Fonuskoncernen

Linda kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Familjens Jurist och har tidigare varit verksam på bland annat advokatbyrå, Marginalen bank och Intrum Justitia.

Vi är oerhört glada att kunna presentera Linda Ljunggren Syding som ny marknadschef. Linda har god kompetens och ett tydligt kundfokus som kommer att passa väl in i koncernens fortsatta arbete med kända varumärken som Fonus, Familjens Jurist, Vita Arkivet med flera. Hennes erfarenhet inom digitalisering och ledarskap matchar väl in i vår kravprofil, säger Fonuskoncernens vd och koncernchef Mikael Åbom.

Jag är stolt och glad över att få vara med på koncernens spännande digitala utvecklingsresa där tekniken ska användas för att förenkla för oss och våra kunder att ägna sig åt det unikt mänskliga, säger Linda Ljunggren Syding ny marknadschef för Fonuskoncernen.

Linda Ljunggren Syding tillträder sin tjänst under augusti månad

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hanna Westman går till IAB Sverige