Keymetrics

Här är första trailern från Disney+

Disney laddar upp för att konkurrera med Netflix, Youtube och alla andra streamingtjänster. Här är första trailern från Disney+.

”After the stories of Jango and Boba Fett, another warrior emerges in the Star Wars universe. “The Mandalorian” is set after the fall of the Empire and before the emergence of the First Order. We follow the travails of a lone gunfighter in the outer reaches of the galaxy far from the authority of the New Republic.”

Du behöver inte vara en Star Wars nörd för att förstå att det här kommer att bli episkt bra.

Förutom Mandalorian kommer “She Hulk”, “Moon Knight” och “Ms. Marvel” under hösten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Din nästa dator ska vara en iPad Pro med tangentbord och mus