Keymetrics

Cint köper P2Sample

Cint har nyligen köpt 100 procent av bolaget P2Sample för en okänd summa.

Bolagen kommer inte att slås ihop utan kommer att fortsätta agera på egen hand, än så länge. P2Sample kommer dock att hamna under Cint Group.

Båda grundarna kommer att stanna kvar som VD och COO och samtidigt gå med i Cints globala ledningsgrupp.

 This is great news for our customers and partners. Cint and P2Sample have a strong shared culture and are two complementary businesses. We are impressed with P2Sample’s technology, know-how, supply chain and people. This acquisition creates a global sampling powerhouse with an enormous reach, kommenterar Tom Buehlmann som är vd på Cint.

We share Cint’s vision about the evolution of the industry and see huge potential in the combination. Cint is an organisation whose principles and culture are virtually identical to ours. We are excited to join the Cint team at this pivotal moment in time, and we are confident that it’s the right move, fortsätter Mathijs de Jong som är medgrundare av P2Sample.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Isländska digitalbyrån Kosmos & Kaos satsar i Stockholm