Keymetrics

Accenture börjar gräva efter Big Data

Accenture har nyligen köpt Analytics8 som ska hjälpa dem att gräva fram Big Data och dra fram insikter.

Bolaget grundades år 2002 och är helt fokuserade på att hjälpa andra bolag att hitta, hantera och få ut det mesta av Big Data.

The Analytics8 team’s deep technical expertise and experience advising clients across a range of industries will complement our own — bolstering our growing Applied Intelligence business, particularly in the Australian market, and creating new opportunities to help clients accelerate their digital transformations, kommenterar Accenture köpet.

Our data scientists and data analytics expertise will complement Accenture’s applied intelligence capabilities and industry knowledge, allowing us to help customers further leverage data and analytics to transform their businesses, tillägger Analytics8

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu kan vem som helst göra egna AR-filter till Instagram