Keymetrics

Salesforce inleder samarbete med e-handelsjätten Alibaba

Salesforce har ingått ett partnerskap med det kinesiska e-handelsbolaget Alibaba.

Tack vare avtalet kommer Alibaba att bli en distributör av Salesforce till kunder i Kina, Hongkong, Macao och Taiwan. Alibaba kommer även att erbjuda Salesforce CRM-produkt exklusivt för sina företagskunder. I CRM-produkten ingår bland annat Sales Cloud, Service Cloud, Commerce Cloud och Salesforce Platform.

Molntjänster är en snabbt växande bransch. Alibabas infrastruktur samt företagets kunskap om dessa marknader ska ge Salesforce globala kunder en lösning som möter lokala affärsbehov.

Här kan du läsa mer. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Större individfokus även inom B2B-marknadsföring