Keymetrics

Publicis Groupe har nu köpt Epsilon

Nu är det klart, Publicis Groupe har köpt datamarknadsföringsbolaget Epsilon för omkring 4 miljarder dollar.

Med köpet hoppas Publicis bli en av de största inom marknadsföring.

With the addition of Epsilon’s capabilities in data to our existing creative, media and technology firepower, we have all the necessary assets and talent to help our clients leapfrog their competition and grow profitably, in a data-led, digital-first world, kommenterar Arthur Sadoun, CEO på Publicis Group.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Alla viktiga verktyg för att öka antalet tittare på din Youtube