Keymetrics

Marknadsföringens mörkaste baksida

Ibland får aktiviteter beskrivningen ”marknadsföring” fast det egentligen är något helt annat. I det här klippet får du lära dig om MLM.

Pyramidförsäljning eller MLM, som det heter i USA, är något som vi fått dragits med under årtionden. Och visst har vi väl alla haft en kompis som försökt dra med en i härvan för att ”marknadsföra” och sälja olika produkter. Själv har en vän som ville få mig att bli rik på Aloe vera.

Här är ett klipp om hur MLM har tagit fäste i USA.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
hand som visar en graf som stiger
Stark inledning av hösten för medieinvesteringarna