Keymetrics

Gina Azaric blir marknadschef på Telia Sverige

Pressbild från Kicks

Från och augusti är Gina Azaric ny marknadschef på Telia Sverige.

Som bekant är Telia Sverige en av Sveriges största reklamköpare, så Gina får en betydande roll i branschen.

Jag ser verkligen fram emot att få bli del av ett varumärke som står för så mycket kvalitet och som samtidigt kan möjliggöra alla innovativa tjänster tack vare Folknätet. Jag hoppas att min erfarenhet av att skapa tydliga länkar mellan finansiella affärsmål och marknadsavdelningens strategi och taktiska arbete kan bidra till fortsatt framgång, kommenterar Gina.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Krister Karjalainen tar över som vd för Sveriges Mediebyråer