Keymetrics

Eurovision ska erövra USA med hjälp av Netflix

Netflix och European Broadcasting Union har kommit överens om att sprida Eurovision till USA.

The European Broadcasting Union is thrilled that the world’s biggest entertainment show will now be available on-demand for viewers in the USA, one of the biggest TV markets, säger Eurovision Song Contest Executive Supervisor Jon Ola Sand.

U.S viewers will now get to enjoy all three of this year’s fantastic shows for the first time as well as the entire Contest in 2020. This is perfect timing with plans to launch a US version of the Contest in 2021, fortsätter han.

Här kan du läsa mer. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Pia Wiklund Alpberg
Pia är ny marknadschef på Zington