Keymetrics

Eminem ska lyfta Youtube Premium med ny film

Eminem raps with a live band during The Concert for Valor in Washington, D.C. Nov. 11, 2014. DoD News photo by EJ Hersom

Med rim och rytm ska Eminem med originalfilmen ”Bodied” lyfta Youtube Premium.

Så här beskrivs filmen av Youtube:

Words are weapons in the world’s most brutal lyrical sport. Produced by Eminem and directed by Joseph Khan, one of the biggest music video directors of all time (from Wu Tang Clan to Taylor Swift), “Bodied” is a go-for-the-jugular, hilarious look inside the competitive world of rap battles.

Låter ju hur bra som helst och här nedan kan du få en liten sneak peak.

 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hur skapar man fler arbetsgivare än fler arbetssökande i Afrika?