Keymetrics

Salesforce köper Tableau för 148 miljarder kronor

Salesforce vill bli bättre på dataanalys och framförallt visualisering av data. Därav köpet av Tableau.

World’s #1 CRM and #1 analytics platform come together to supercharge customers’ digital transformations. Combination to accelerate Salesforce’s opportunity in the $1.8 trillion digital transformation space. Customers will be able to unlock even greater value from their data to drive smarter business decisions and more intelligent customer experiences. Tableau will be positioned to further its mission to help the world see and understand data, skriver Salesforce i sitt pressmeddelande.

Salesforces andra vd Keith Block säger i en kommentar:

Salesforce’s incredible success has always been based on anticipating the needs of our customers and providing them the solutions they need to grow their businesses. Data is the foundation of every digital transformation, and the addition of Tableau will accelerate our ability to deliver customer success by enabling a truly unified and powerful view across all of a customer’s data.

Här kan du läsa mer. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Testar funktion att publicera Stories på båda plattformar