Keymetrics

Så här mycket dominerar Google, Facebook och Amazon

Visst är det lite tjatigt med alla dessa artiklar om jättarna som dominerar. Såklart att de dominerar när de har så bra koll på vad konsumenterna vill ha. Men hur mycket dominerar de egentligen? Här får du svaret.

Boom! Här nedan är tabellen som förklarar allt:

Gissar att Apple är rejält sura över att de inte får vara med på listan. Det är nog också därför de nu ska vara ”på användarens sida” och lanserar ITP (som förhindrar spårning), förbjuder mätning via VPN och en massa annat.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu blir Operan en streamingtjänst