Keymetrics

Christian och Anders går till SpotX

SpotX fortsätter att växa och rekryterar Christian Wahls och Anders Ljungberg som Sales Managers i Sverige.

Tillsammans har de erfarenhet från bland annat Schibsted Media Group, Booli, Dagens Nyheter, Nyheter24 och Kanal 5.

Christian och Anders har tillsammans nästan fyra decennier erfarenhet av mediebranschen och vi är väldigt glada att ha dem ombord. Christians förståelse för datadriven reklam är mycket användbar då konsumenters beteenden är i ständig förändring, idag kanske mer än någonsin. Anders har en mångsidig karriärportfölj som är mycket värdefull då han kan rådge kunder om komplexiteten i videoannonsering och de bästa köpstrategierna i olika miljöer, säger Jonas Rundgren, VD på SpotX och smartclip Nordics.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hälften av publicisterna tror att poddar kommer bli viktigare