Keymetrics

Noam Chomsky pratar om hotet från Google och Facebook

Legenden och författaren Noam Chomsky pratar i det här klippet om hotet från Google och Facebook. Han refererar bland annat till”surveillance capitalism”.

Här är ett mycket intressant klipp där Noam Chomsky pratar om hur två giganter idag kan påverka val, aktiekurser, politiska åsikter och mer – allt för att de samlar in vårt beteende via sina tjänster. Här är en tidigare artikel vi skrev som visar hur mycket data som samlas in.

Intressanta perspektiv på något som vi idag tar för givet och anpassat oss till.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Lyssnar verkligen varannan svensk på radio från Bauer Media?