Keymetrics

Mätföretaget Comscore är på väg att säljas

Efter förra kvartalets besvikelse vad det gäller försäljning kommer nu Comscore att säga upp personal och leta efter en köpare.

Comscore ska banta sitt företag med 10 procent (180 personer) och samtidigt smycka sig själva för försäljning, ryktas det om efter att kvartalsrapporten var en besvikelse och VD Dale Fuller sa ”all things are on the table”, när han fick fråga om just en försäljning kan vara på gång.

Intäkterna minskade med 3,4 procent under första kvartalet till 102,3 miljoner dollar vilket ledde till en förlust om 2,5 miljoner dollar.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
5 tips för att öka konverteringen