Keymetrics

Martina berättar hur du kan utmana gamla sanningar och ta fighten med giganter

Martina Klingvall gick från en stor mobiloperatör till att starta uppstickaren Telness. I denna podcast får du lyssna om hur du går till väga när du vill utmana gamla sanningar och ta fighten med giganter.

Precis som banktjänsterna för några år sedan utmanades av internetbankerna, vill Telness utmana de befintliga telecomjättarna, och erbjuda små- och medelstora företagare en smidigare mobillösning baserat på en digital självservice-plattform.

I denna podcast får du lyssna till vad som fick Martina att starta Telness, och hur man går till väga när man vill utmana gamla sanningar och ta fighten med de riktigt stora mobiljättarna.

Du kan läsa mer om Telness på deras hemsida.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Elon Musks hemliga plan är ta över internet från rymden