Keymetrics

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads.

Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads. Så smart tänkt av Google.

Google skriver så här:

In this new guide, marketers will find a clear, step-by-step playbook to help them make the most of Google Analytics and Google Ads. Learn how linking Google Analytics and Google Ads can unlock deeper insights and help teams create smarter campaigns. Then see how the advanced measurement capabilities in Analytics can offer a clear and specific understanding of campaign performance.

Här kan du ladda ned guiden.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Röster från Almedalen: En engagerad medborgare i taxin