Keymetrics

Cint öppnar sitt andra kontor i Tyskland

Cint tror på Tyskland som marknad och öppnar upp ett andra kontor i München.

För att bemanna kontoret har man anställt Oliver Tjarks från Dynata, Patrycja Reinhart och Marc Sörgel från det första kontoret.

Cint CEO Tom Buehlmann kommenterar:

I am also excited that we have been able to gather such a talented team of seasoned industry experts to lead the business and to capitalise on our existing momentum in the region’. Cint Deutschland MD Norman Behrend says: ’Our goal is to help customers streamline their online research operations while providing more flexibility and project planning capabilities. With the growing need for our automated and scalable solutions, it’s important for us to partner with our customers. I am therefore very pleased and confident that Oliver, Patrycja and Marc will contribute significantly to the success and growth of Cint and our clients with their many years of experience.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hubspot
HubSpot vill sätta stopp för komplicerad webbplatshantering med lanseringen av CMS Hub