Keymetrics

Är du nya ”Tweeter in Chief”?

Twitters ledning har fått en hel del kritik senaste tiden, framförallt för att de inte förstår vad Twitter faktiskt handlar om. Nu vill det ta tag i problemet genom att anställa en Tweeter in Chief som ska representera användarna.

I rollen som Tweeter in Chief ska du bland annat att ha hand om företagets officiella Twitterkonto @Twitter. Ett krav är att den som söker tjänsten såklart måste vara ett Twitter-fan.

Om du är en fena på Twitter och känner dig så taggad ska du söka rollen.

Här kan du läsa hela jobbannonsen.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Sorrell visar vart skåpet ska stå med S4 Capital