Keymetrics

The Amazing Society växer med 6 nya anställda

Byrån The Amazing Society anställer Victoria, Alexandra, Henrik, Rebecca, Johanna och Bill.

Vi har fortsatt högt intresse på våra tjänster och det erbjudande vi går till marknaden med vilket är någonting vi självklart är väldigt stolta över och som gör att vi behöver stärka upp mer fler kompetenser på byrån. Jag är glad att få välkomna dessa nya stjärnor till The Amazing Society säger Tobias Franzén.

Victoria Lidvall kommer närmast från Universum där hon arbetade som digital strateg för det globala marknadsföringsteamet med inriktning mot B2B marknadsföring.

Alexandra Borg var tidigare projektledare på sociala medier-byrån Gravel där hon hanterade kundkonton som Dunkin’ Donuts, HappyPancake och aim’n.

Henrik Gustafsson var tidigare på en digital marknadsföringsbyrån Genuin där han specialiserade inom konverteringsoptimering och Paid Social.

Rebecca Ledel kommer senast från Universum där hon jobbade med digital marknadsföring och strategianalys.

Johanna Karlström anställs som projektledare på The Amazing Society och arbetade tidigare på resebolaget Apollo där hon var digital marknadskoordinator.

Inom produktionsledning har byrån rekryterat Bill Hall som senaste kommer från Humblestorm där han arbetade som junior planner och sedan produktionsledare.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Alla nominerade till Stora Kommunikationspriset 2020