Keymetrics

Telia börjar sända Strive Sport TV

Telia har skrivit avtal med Strive Sport TV för sändningar av den nylanserade kanalen i Sverige, Norge och Danmark.

Kanalen kommer visa upp till 10 matcher per vecka från Spanska, Italienska och Nordamerikanska högsta ligorna i fotboll. Majoriteten av matcherna kommer att kommenteras av lokala kommentatorer och dessutom visas exklusivt innehåll och magasinprogram varje vecka.

Strive Sport tillhandahåller efterfrågat innehåll i form av världsklassfotboll från La Liga, Serie A och MLS. Något som vi tror kommer göra en redan populär tv-tjänst ännu mer attraktiv. Kanalen kommer finnas tillgänglig i paketet Stor för både IPTV och Telia Play i Sverige, berättar Sarah S-Latef-Engström, ansvarig för affärsutveckling TV Telia Sverige.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Amazon till Sverige först om 3 år