Keymetrics

Sprinkle rekryterar Denise Lopez som Main Ambassador

Sprinkle har rekryterat Denise Lopez som Main Ambassador.

Influensers är idag en naturlig del av de flesta bolags kreativa marknadsföring och tillsammans med Sprinkle Fusion Model kommer Denise Lopez i sin roll som Main Ambassador att bygga upp ett drivande ambassadörsnätverk och verka för att målgruppsanpassa bolagets mediala profil för ett maximalt genomslag av bolaget affärsidé och kunderbjudande på marknaden, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Distribution är en avgörande del av en framgångsrik marknadsstrategi. En stark kreativ idé kommer inte att göra något väsen av sig om man inte har en lika stark och kreativ distributionsstrategi och en genomtänkt plan för hur man ska sprida den via sociala och traditionella medier. I Sprinkle har vi redan skapat en mycket stark digital distributionsplattform som vi är mycket glada att nu ytterligare kunna förstärka genom rekryteringen av vår nya Main Ambassador, Denise Lopez, som vi hälsar varmt välkommen, säger Ian Cassiman från Sprinkle.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
CDON lanserar nytt verktyg för ehandlare