Keymetrics

Spotify vill underlätta för bilannonsörer

Spotify har ingått i ett nytt samarbete med Oracle i syfte att underlätta för bilannonsörer att nå sina önskade målgrupper.

Integrationen med Oracle Data Cloud är tänkt att hjälpa bilvarumärken nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle under köpprocessen. Enligt Spotify kommer annonsörerna få det lättare att analysera sina kampanjer och få djupare insikter, genom integrationen.

Craig Weingarten, Head of Auto Industry Sales på Spotify kommenterar:

Brands and advertisers come to Spotify to reach our incredibly engaged, diverse audience with the power of our rich data and insights as well as our deep connection to culture. Our partnership with Oracle Data Cloud will make these insights even deeper and dynamic for all sorts of auto marketers as they look to build relationships with the streaming generation and deliver meaningful impact to their businesses.

Så nästa gång du är i köpa-bil-tankar kan det vara så att du puttas över kanten att köpa en ny Ford istället för en Volvo efter att du lyssnat på musik på Spotify. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Smart drag av Sky som bjuder på TV-reklam i tuffa tider