Keymetrics

Sizmek söker rekonstruktion

Sizmek USA har ansökt om en rekonstruktion (chapter 11) efter att försäljningen inte uppnått målen och konkurrensen från duopolet Facebook/Google blivit allt tuffare. Nu letar bolaget efter nya investerare.

Bolaget har idag skulder på 64 miljoner dollar till Index Exchange, Pubmatic, Appnexus och Google.

Chapter 11 protection is the only responsible mechanism by which the company can seek access to capital and preserve value, kommenterar bolaget.

Här kan du läsa mer. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Sveriges Annonsörer tror på självreglering för spelbranschen