Keymetrics

Samsung Galaxy Fold snart ute i svenska butiker

samsung galaxy fold 2019

Samsungs senaste konceptmobil ska börja säljas i Sverige inom kort. Du kan till och med förhandsboka från 26 april. Men börja spara redan nu för det blir en dyr pryl att ta hem från butiken.

Visst vill man ha det senaste och visst skulle det vara coolt med världens typ första vikbara mobil i fickan. Jobbar du runt Stureplan i Stockholm så känns ju Samsung Galaxy Fold som ett måste. Aktiekursen på ena skärmen och ekonominyheterna på den andra – totalkontroll i fickan. Oändliga möjligheter med Galaxy Fold, på skämt sådär.

Den 3 maj kommer mobilen ut i butik och då i Samsung Experience Store i Stockholm, Elgiganten i Barkarby, och hos Tele2.

Dyrt blir det att köpa en Galaxy Fold

Du behöver dra 22.300 kronor på kortet för att få hem din nya Galaxy Fold. Men lyckoruset lär sitta kvar i minst en vecka, så det kan ju vara värt det.

Du får också ett par Galaxy Buds och ett kevlarskal med på köpet.

Här kan du läsa mer om mobilen. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
84% kan tänka sig att dela personliga uppgifter i utbyte mot bättre service