Keymetrics

Salesforce köper MapAnything

Salesforce har köpt företaget MapAnything för att hjälpa företag att skapa ”location-based workflows”.

Och när behöver man ett ”location-based workflow”. Jo, när du exempelvis ska planera och organisera hur dina säljare ska hantera ett geografiskt område.

The addition of MapAnything to Salesforce will help the world’s leading brands accurately plan: how many people they need, where to put them, how to make them as productive as possible, how to track what’s being done in real time and what they can learn to improve going forward, förklarar Salesforce.

MapAnything är inte ny i Salesforce värld. Tjänsten har funnits som en app i Salesforce AppExchange. Efter några år blev företaget Salesforce SI Partner.

“Salesforce’s pending acquisition of MapAnything comes at a critical time for brands. Customer Experience is rapidly overtaking price as the leading reason companies win in the market. Leading companies like MillerCoors, Michelin, Unilever, Synchrony Financial and Mohawk Industries have all seen how location-enabled field sales and service professionals can focus on the right activities against the right customers, improving their productivity, and allowing them to provide value in every interaction,” skriver MapAnything efter köpet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Breakit väljer Stripe för sina prenumerationsbetalningar