Keymetrics

Så här går det för influencern Janea Brown på Instagram

Tidningen The Verge har gjort ett kort reportage om influencern Janea Brown som har runt 30.000 följare. Här berättar hon om livet som influencer och hoppet om att kunna göra det på heltid.

Med 30.000 influencers går det knappt att tjäna pengar på sin kanal, avslöjar Janea. Trots att hon jobbar varje dag, svarar på alla kommentarer och har annonsörer får in in runt 27.000 kronor per sponsrat inlägg. Men de sponsrade inläggen utgör bara 5 procent av hennes flöde.

Här berättar hon mer om livet som influencer till sina trogna följare.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
”Linjär-tv kommer helt att ha dött ut redan om tio år”