Keymetrics

Novus förstärker och anställer Per Grenert

Opinions- och marknadsundersökningsbolaget Novus förstärker sitt team och anställer Per Grenert, som har en lång erfarenhet av insiktsgenererande undersökningar.

Per Grenert är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från Svenskt Kvalitetsindex (SKI).

I höstas anställde vi två nya konsulter, och nu har jag glädjen att välkomna ytterligare en ny kollega. Per har ett gediget CV med erfarenhet från flera undersökningsföretag. Med sin kompetens, sitt engagemang och driv kommer han att förstärka vårt redan starka konsultteam. Vi ser fram emot höstens utmaningar och tillströmning av nya kunder. Jag är så glad att få hälsa Per välkommen till Novus, säger Gun Pettersson, Business Director på Novus.

Per började på Novus den 23 april 2019.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nepa
P-O Westerlund är ny vd för Nepa