Keymetrics

Här förklarar geniet varför Elon Musk är vår tids viktigaste person

Elon Musk är mer känd som visionären som tog fram Tesla och skjutit upp några raketer till rymden. Här förklarar Neil deGrasse Tyson varför han anser att Elon Musk är vår tids viktigaste person.

Det finns mer än Tesla bakom Elon.

”As important as Steve Jobs was, here’s the difference: Elon Musk is trying to invent a future, not by providing the next app,” förklarar världskända astrofysikern Neil deGrasse Tyson, som själv anses vara ett geni.

Spana in klippet här:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Smart drag av Sky som bjuder på TV-reklam i tuffa tider