Keymetrics

Bonnier News bildar en ny programmatisk enhet

Den nya enheten får namnet Bonnier News Programmatic Sales och ska öka intäkterna från programmatiska köp.

Enligt en artikel i Dagens Media kom en tredjedel av Bonnier News digitala annonsintäkter från Ad Exchange under förra året.

Att bli mer automatiserade är ett naturligt steg för Bonnier News strategi. För att lyckas krävs ett stort säljfokus. Nu har vi sju säljare som främst jobbar mot tradingdeskarna. Detta kommer skapa en tydlighet mot marknaden, säger Daniella Soläng, programmatic-ansvarig på Bonnier News, i ett pressmeddelande.

Bonnier News Programmatic Sales ska att erbjuda kontextuella segment tillsammans med Bonnierdata.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nordic Morning blir vald som leverantör av digital marknadsföring