Keymetrics

Apple vill hjälpa till att återuppbygga Notre-Dame

Apples VD Tim Cook

Notre-Dame, ett av Paris mest kända landmärken, förstördes i en brand i måndags kväll. Nu vill Apples vd Tim Cook hjälpa till att återuppbygga katedralen.

Apple, som är ett av världens rikaste företag, har lovat att skänka pengar för att återuppbygga Notre-Dame. Det tweetade vd Tim Cook under tisdagen.

Tim Cook är inte den enda som vill återuppbygga katedralen. Flera av Frankrikes familjer har redan skänkt miljarder kronor. Bland annat har miljardären François-Henri Pinault, vd för Kering Group som äger Gucci och Yves Saint Laurent, skänkt 100 miljoner euro. Även ägarna till företaget LVMH, som inkluderar Sephora och Louis Vitton, har skänkt 200 miljoner euro.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Sveriges mest googlade företag
Aftonbladet leder listan över Sveriges mest googlade företag