Keymetrics

Vinnarna i Stora Kommunikatörspriset 2019

Stora Kommunikatörspriset avgjordes under torsdagen på Berns i Stockholm. Här är alla vinnarna.

Närmare 230 kommunikatörer samlades under torsdagen på Sveriges Kommunikatörers galamiddag Stora Kommunikatörspriset på Berns i Stockholm. Priset har delats ut sedan 1991 och består av fem kategorier. Journalisten, programledaren och komikern Karin Adelsköld var kvällens konferencier.

Vinnarna:

Bästa kommunikativa ledarskap
Christina Nordin, generaldirektör på Jordbruksverket

Bästa kommunikation näringsliv
Stora Enso – Ulrika Lilja och kommunikationsteamet

Bästa kommunikation offentlig organisation
Borlänge kommun – kommunikationsavdelningen

Bästa kommunikation ideell organisation
Mattecentrum

Årets unga talang
Tom Samuelsson, tidigare digital strateg på Försvarshögskolan

Jury bestod av: Per Mossberg, avgående ordförande för Sveriges Kommunikatörer och Senior Advisor på Diplomat Communications (juryns ordförande), Eva Corp, kommunikationschef på Regeringskansliet, Erik Modig, Assistant Professor på Handelshögskolan i Stockholm, Hanaw Rashid, digital strateg på The Amazing Society, Hanna Brogren, generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer, Katarina Mohlin, kommunikationsdirektör på If P&C Insurance och Marcus Thomasfolk, kommunikationsdirektör på Volkswagen Group Sverige AB

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Tips: Så här aktiverar du bild-i-bild på din Mac