Keymetrics
Rakuten TV
Rakuten TV

Rakuten TV ska hitta nya tittare i Sverige

Streamintjänsten Rakuten TV lanseras i Sverige. Tjänsten blir en app som du kan använda i din smart-tv.

Och nej, Rakuten är varken en Netflix- eller Youtube-dödare. Utan mer som videobutiken som flyttar in i vardagsrummet. Du kan helt enkelt hyra eller köpa film via tjänsten. En film kostar typ 39 kronor att hyra eller 139 kronor att köpa.

Själv ser man sin existens som ett komplement till de mer populära streamingtjänsterna.

Här kan du besöka Rakuten TV.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Expressen TV vann pris för bästa B2C Editorial Team