Keymetrics

Pixel rekryterar fler SEO-konsulter

Pixel rekryterar SEO-konsulter från byråerna Nordic Morning, Web Guide Partner och Keybroker.

Det är Lucas Kolping, Hannes Wåhlin och Daniel Axelsson som nu går till Pixel.

Pixel är ett ägarlett bolag i tillväxtfas. Vi är oerhört nöjda med rekryteringen av Lucas, Hannes och Daniel. Med sina skilda erfarenheter, kommer de komplettera och utmana oss, hjälpa Pixels kunder att ligga i framkant nu och i framtiden.

Under 2019 kommer vi fortsätta att leta nya SEO-konsulter som vill ta ansvar för att göra Pixel till en unik arbetsplats i branschen och göra våra kunder långsiktigt framgångsrika. Vi letar efter personer som kan bidra med olika erfarenheter, är prestigelösa och som hela tiden vill utvecklas. I år siktar vi på att växa med våra kunder och bli ledande i Norden, kommenterar Viktor Calmhede som är COO på Pixel.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Krister Karjalainen tar över som vd för Sveriges Mediebyråer