Keymetrics

Ny marknadschef på Bixia

Peter Janefjord tillträdde tjänsten som marknadschef på elbolaget Bixia den 13 mars. Han kommer närmast från tjänsten som CRM-ansvarig på Bixia.

Med sin erfarenhet av att arbeta med kundinsikt och kundlojalitet på Stadium, vill han nu få kunderna att få en relation till el och förstå vikten av att göra ett aktivt val.

Vår bransch inte lyckats fullt ut med att förklara för kunderna hur viktigt elvalet är ur ett klimatperspektiv, där ligger andra branscher långt före oss. El har historiskt varit en lågintresseprodukt där väldigt många kunder inte ens känner till vilket elbolag de har. Det vill jag ändra på, säger Peter Janefjord.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Foto: Shutterstock
Sveriges största influencers på Instagram 2018