Keymetrics

Mavenoid vill göra instruktionsboken överflödig

Automatiserad teknisk support

Genom AI hjälper Mavenoid till med felsökning av allt från gräsklippare till lyftkranar. Målet är att instruktionsboken snart är ett minne blott.

I denna intervju med Mavenoids grundare och VD Shahan Lilja pratar vi om framtiden för felsökning av tekniska produkter. Vi hinner även med att prata lite om hur entreprenörslivet är, och vilka utmaningarna är både personligen och professionellt. Är du nyfiken på hur AI kommer förändra ditt förhållningssätt till dina tekniska prylar? Klicka då på   i bilden ovanför. Och glöm inte att sätta på ljudet. 

Här kan du läsa mer om Mavenoid och vad de gör.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Åkestam Holst och Ingo dominerar Strategy Awards